Nieuws

 • Zes nieuwe leden binnen de ICT Expert Community

  19.09.2013

  Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze ICT Expert Community zes nieuwe ICT Experts heeft verwelkomd en dit sinds 5 september 2013.
  Met deze partners verzekeren we onze verdere uitbreiding als een groeiend en strategisch ICT & cloud kanaal van Belgacom binnen de Belgische ICT markt.

  Volgende partners zijn toegetreden tot de ICT Expert community:

  BiSoft – Brussel
  Connectis – Brussel
  Intris – Berchem
  NSI – Brussel
  SDP – Sint-Niklaas
  Tase – Brussel

   

 • EASI neemt Appsolution over

  13.09.2013

  Informaticadienstverlener EASI neemt Appsolution over. Appsolution is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele toepassingen en één van de grootste spelers op deze markt. Naast de ontwikkeling helpt Appsolution haar klanten ook de juiste mobiele strategische keuzes te maken (Apple, Android, Windows, ...). Door deze overname wordt EASI de eerste grootschalige, professionele leverancier van strategisch advies en mobiele toepassingen in België en Luxemburg.
   

  Jean-Paul de Ville de Goyet, oprichter van Appsolution: "Deze overname zal toelaten het aanbod aan mobiele diensten te professionaliseren. Mobiele toepassingen worden belangrijker en belangrijker voor ondernemingen. Gezien dat toenemende belang laten ondernemingen dit liever niet langer in handen van kleine startups."
   

  "Bij EASI kregen we meer en meer vraag naar de ontwikkeling van mobiele toepassingen. Daarom startten we begin 2013 een nieuwe business unit op en deden we al enkele aanwervingen. Deze overname versnelt onze groei in deze nieuwe activiteit en beklemtoont onze wil om uit te groeien tot de belangrijkste leverancier van strategisch advies en ontwikkeling rond mobiele toepassingen op de markt. Tegen eind 2014 hopen we een 25 à 30-tal personen te tellen in dit team.", legt Salvatore Curaba, Managing Director van EASI, uit. "Door onze grootte, onze organisatie, onze financiële gezondheid en nu ook de know-how van Appsolution, weten onze klanten dat zij op ons kunnen rekenen voor hun mobiele ontwikkelingen."

Schrijf u in op onze nieuwsbrief